31.08.2021  |  Branchenyt

Müller driver systematisk digitalisering og udvider samarbejdet med RELEX Solutions

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den tyske apotekerkæde Müller udvider sit partnerskab med RELEX Solution, til også at indeholde replenishment af Müllers 4 distributionscentre (DC’s) i hhv. Tyskland, Schweiz, Ungarn og Spanien.

Den tyske apotekerkæde Müller udvider sit partnerskab med RELEX Solution, der leverer integrerede planlægningsløsninger til detailbranchen, til også at indeholde replenishment af Müllers 4 distributionscentre (DC’s) i hhv. Tyskland, Schweiz, Ungarn og Spanien. Udover optimering af lagerbeholdningen i DC’s vil RELEX også strømline leverance-flowet for varemodtagelse og derved øge servicegraden i højsæsoner.

Müller anvendte allerede RELEX til både forecasting og store replenishment i deres 879 butikker i hele Tyskland, Østrig, Schweiz, Kroatien, Ungarn, Slovenien og Spanien. Baseret på de succesfulde resultater i det originale projekt, samt de pålidelige forecasts som RELEX genererede til deres DC’s, valgte Müller at udvide partnerskabet med RELEX til at inkludere replenishment for deres DC’s. Med denne ekspansion kan Müller etablere en integreret supply chain med høj grad af automatisering og minimalt behov for undtagelsesbaseret manuel import og dermed bestemme den ideelle balance mellem lagerbeholdning og høj servicegrad, hvilket, pga. af deres unikke sortimentssammensætning på 190.000 varer, er en afgørende faktor for virksomhedens succes.

”I måneder har vi, med høj fart, skubbet på med digitaliseringen på alle områder af vores virksomhed” udtaler Dr. Günther Helm, CEO hos Müller Holding GmbH & Co. KG. ”Vores sidste træk med at etablere integreret supply chain repræsenterer endnu en vigtig milepæl i vores strategiske samarbejde med RELEX”.

“Lige fra den spæde start så teamet hos Müller hvordan de kunne drage fordel af den høje fleksibilitet og hurtige tilpasningsevne i RELEX’ software. Dette viste sig at være meget værdifuldt, især under pandemien,” siger Michael Hoffmann, Vice President Field Operations DACH hos RELEX Solutions. ”Vi ser frem til at udvide vores tætte og gode samarbejde med Müller med replenishment af deres DC’s og forsætte med at levere værdi til deres ekstraordinære team”
 

Om Müller Holding GmbH & Co. KG.

Müller Holding GmbH & Co. KG er repræsenteret i syv lande i Europa med næsten 900 butikker. Virksomheden har pt. 35.000 ansatte og ca. 950 trainees. Siden juni 2019 har detail eksperten Dr. Günther Helm været en del a ledelsen sammen med virksomhedens grundlægger Erwin Müller og har drevet generationsskiftet hos Müller. Müller fører omkring 190.000 varer indenfor områder som parfumeri, apotek, kontorhold, legetøj, husholdningsvarer, multimedie, kosmetik, økologisk mad, håndværk og strømper.

www.mueller.de

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions er førende leverandør af banebrydende optimeringssoftware til detailbranchen. Vores løsninger er skabt til Living Retail-alderen, hvor forandring er den eneste konstante faktor. Vi hjælper detailhandlere med hurtigere at tilpasse sig enhver fremtid.  Vores cloud-baserede Living Retail Platform leverer pragmatisk AI på tværs af all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere