04.03.2022  |  IT

Mød verdens mindste, letteste og mest støjsvage 20.000 LM LCD-projektor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panasonic præsenterer nu verdens mindste, letteste og mest støjsvage 20.000 lm LCD-projektor.

Panasonic præsenterer verdens mindste, letteste og mest støjsvage 20.000 lm LCD-projektor. Projektoren kaldet PT-MZ20K er ideel til brug i mødelokaler, auditorier og hybridmiljøer. Den er karakteriseret ved sin omkostningseffektivitet og høje billedkvalitet i oplyste rum og via IP-kameraer til brugere fra distancen.

Med et kompakt og let håndterbart chassis på 22,3 kilo og en støjsvag drift på 36 dB er projektoren en diskret tilføjelse til et rum. Panasonics eksklusive og tidsbesparende teknologier mindsker både installationens kompleksitet og omkostninger, hvilket gør PT-MZ20K til et godt valg for værdiorienterede virksomheder.

For at kunne opnå den perfekte balance mellem høj lysstyrke og rige farver gør PT-MZ20K brug af en finkalibreret optisk motor og nye 1-tommers LCD-paneler. Pure White Generator udnytter ekstra lys til at optimere farvenøjagtigheden og til at skabe en levende billedpræsentation. I kombination med Dynamic Contrast, som analyserer video og justerer lyseffekten for at opnå bedst mulig kontrast, forbliver billedet tydeligt selv bagerst i rummet og for brugere fra distancen.

Projektoren er let at installere og integrere med to 4K-indgange og CEC Command-kompatible HDMI®-indgange, der muliggør tænd/sluk-kontrol af enheden eller af Panasonics trådløse præsentationssystem, PressIT. Yderligere tidsbesparelser kan opnås via NFC-funktionen, som understøtter IP-setup uden netstrøm og via Appen Smart Projector Control med autofokus via smartphonekamera samt præaktiverede opgraderingsmuligheder til Geometry Manager Pro og Information Monitor for at kunne vise status i standby-tilstand.

PT-MZ20K er kompatibel med en lang række Panasonic-objektiver som zero-offset-linsen ET-EMU100 Ultra-Short-Throw Zoom Lens. Den kan også benyttes til digital skiltning eller på museer og underholdningssteder.

Stressfri pålidelighed og effektivitet bliver leveret via Multi-Laser Drive Engine og Panasonics forseglede væskekøling- og fosforhjul-kølesystem. Det genanvendelige luftfilter og laserlyskilden er vedligeholdsfri i 20.000 timer. ”Failover Circuitry” forhindrer tab af lysstyrke ved diodefejl, og ”Backup Input” forhindrer sort skærm, hvilket skaber tryghed i selv de mest stressede situationer.  

PT-MZ20K projektoren er tilgængelig fra december 2022. For mere information, besøg: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-mz20kl-lcd-laser-projector

Panasonic præsenterede ligeledes i dag verdens mindste og letteste 3-Chip DLP 4K projektor med 20.000lm, tilgængelig fra september 2022. PT-RQ25K-serien er 40 procent mindre og 35 procent lettere end sine forgængere, hvilket gør den ideel til integration med faste installationer ved tema- eller lokationsbaserede underholdningsattraktioner og til simpel installation og håndtering på midlertidige lokationer. For mere information, besøg: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-rq25k-series-4k-laser-projectors

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere