02.10.2017  |  Branchenyt

Månedens karriereprofil: Ole Steen Larsen, 3x34

Logistikansvarlig i 3x34, Ole Steen Larsen, sætter pris på logistiksektorens konkrete natur og en omskiftelig hverdag med nye opgaver, der skal løses for at få brikkerne til at hænge sammen.

Hvorfor har du valgt SCM-vejen?
Det var dengang ikke et bevidst valg, men mere en tilfældighed. Efter fem år i militæret blev jeg chauffør lidt ved et tilfælde, hvilket førte mig videre til egen vognmandsforretning og så var vejen banet for mit videre forløb i transport- og logistikbranchen. Det var en meget normal indgangsvinkel tilbage i 1980`erne.

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
I distributions- og logistiksektoren, hvor jeg for det meste har været, er der kontant afregning. Når dagens sendinger er håndteret ved du, om det var en god eller mindre god dag. Den daglige opgave med at få kabalen til at gå op har jeg altid været fascineret af. I dag, hvor jeg også beskæftiger mig med opbygning af logistikkoncepter og transportløsninger, er der ikke to dage, der er ens, og det tiltaler mig meget.

Om Ole

Uddannelse:
Afdelingslederuddannelse Tekniq/DTL

Seneste job:
Distributionsansvarlig, PostNord Logistics, først centerchef, så distributionschef, Transportgruppen A/S, afdelingsleder, Ole Holm Transport, selvstændig vognmand.

Hvilket job har du om fem år?
Forhåbentligt et arbejde inden for logistik, med opbygning af logistikkoncepter og transportløsninger, samt daglig ledelse inden for transport og logistik.

Hvad er dit bedste karriereråd?
Som i mange andre brancher er mit råd til ungdommen; få dig en god teoretisk uddannelse som ballast, du vil så videre i dit arbejdsliv udbygge med praktisk erfaring. Vær åben og ærlig over for andre mennesker og tag de udfordringer og muligheder, der byder sig.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere