01.03.2019  |  Branchenyt

Månedens karriereprofil: Maja Støtterup Nielsen, Ancotrans

Transport Planner for Ancotrans Maja Støtterup Nielsen er født ind i SCM-branchen og elsker den diversitet, som branchen byder på – men det er vigtigt at have sig selv med.

Hvorfor har du valgt SCM-vejen?
SCM kom til mig fra barnsben af, fordi jeg havde noget familie, der arbejdede i branchen. Det er derfor jeg altid har haft meget med containere at gøre, og derfor jeg også allerede startede som 15-årig. Da jeg var sidst i 20’erne, stoppede jeg på kontor i et decideret containerhus og blev tilbudt jobbet som disponent, og der har jeg været lige siden.

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
Det bedste ved SCM er, at ligegyldig hvor gammel branchen er, så formår den alligevel at forny sig. Man skal tænke kreativt hele tiden, og det er altid udfordrende på mange områder – det kan jeg godt lide. Så selvom det er noget, du har beskæftiget dig med i mange år, så ved du aldrig helt, hvad dagen bringer, når du møder ind.

Hvilket job har du om fem år?
Jeg tror jeg er det samme sted, som jeg er nu. Uanset hvad, så vil det have noget med planlægning at gøre, men det behøver ikke være containere. Lige nu sidder jeg eksempelvis hovedsageligt med trailerkørsel for Novo Nordisk, og det passer mig godt. Så om fem år arbejder jeg stadig med transport, i den ene eller anden dur. Jeg drømmer ikke om at være leder, det har jeg prøvet det før og det ikke lige er mig.

Om Maja

Uddannelse: Handelsskolen ved Lyngby Uddannelsescenter

Tidligere job: Ancotrans siden december 2018. Før det disponent hos Oles Trucking, kundeservice, salgs- og lagerstyringsmedarbejder hos Titan Containers og kontormedarbejder hos Haugsted AirCargo Services.

Hvad er dit bedste karriereråd?
Man skal altid være tro mod sig selv. Det handler om at mærke efter, om det du laver føles rigtigt, for hvis ikke det føles rigtigt, så bliver det heler ikke godt. Man kan sidde i hvilken som helst stilling, men uden en god mavefornemmelse, så duer helten ikke. Det har jeg også selv prøvet.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere