02.05.2017  |  Branchenyt

Månedens karriereprofil: Lars Didrichsen, Bredana Solutions

Som leverancechef i Bredana tror Lars Didrichsen både på japanske produktionsteorier og at kunne hjælpe kunderne med en standardløsning. Og så ser han frem til flere år i et team i vækst.

Hvorfor valgte du SCM/logistik-vejen?
Inden jeg var helt færdig med uddannelsen, blev jeg tiltrukket af et stillingsopslag for en trainee hos HTH Køkkener. Jeg fik jobbet og i løbet af en toårig periode fik jeg mulighed for at komme rundt i alle afdelinger og et søsterselskab i Sverige. I det forløb kom jeg tilfældigt til at arbejde med montageafdelingen og kørselslogistik i den interne kørselsafdeling.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Jeg blev meget interesseret i området, læste bøger om japanske produktionsmetoder og kom til at arbejde med ordreproduktion og kanban (koncept relateret til lean-fremstilling og just-in-time-produktion, red.). Senere blev jeg headhuntet til jobbet som fabrikschef hos Velfac. I efterfølgende jobs som logistikchef hos Lydig Højttalerfabrik og som produktionschef hos Fiberline havde jeg til opgave at implementere ERP-systemet XAL.

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for branchen?
I mit nuværende job er jeg rykket over på den anden side af skrivebordet som konsulent. Jeg synes, det er rigtig spændende at understøtte logistik- og produktionsprocesser i en ERP-løsning. Jeg kommer ud i mange virksomheder, som vi hjælper med at optimere deres drift ved hjælp en standardløsning, vi har udviklet til Dynamics NAV. Og så er jeg begejstret for at møde nye mennesker.

Om Lars

Leverancechef og leder af Dynamics NAV-teamet hos Bredana Solutions A/S

Uddannelse:
Maskiningeniør med speciale i styring, regulering og konstruktion.

Tidligere job:
Produktionschef, Fiberline Composites A/S, logistikchef, Harmann Manufacturing, fabrikschef, Velfac Vinduer A/S.

Hvilket job har du om fem år?
Der sidder jeg stadig som leder af vores Dynamics NAV-team, der er i god vækst, fordi kunderne godt kan lide, at vi løser deres udfordringer i en standardløsning. Jeg tror, vi er vokset betydeligt, og jobbet vil stadig være spændende for mig, fordi vi stilles over for nye udfordringer i vores tætte samarbejde med virksomhederne om at optimere drift, produktion, logistik og øge deres konkurrencekraft.

Hvad er dit bedste karriereråd?
At man arbejder med det, der virkelig interesserer én, så man har lyst til at stå op og blive i jobbet, og så skal man selvfølgelig sætte sig nogle mål. Er man fuld af ”drive”, kan jeg anbefale konsulentrollen.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere