02.07.2018  |  Branchenyt

Månedens karriereprofil: Kristian Hellehøj Knudsen, Kerry

Ifølge Supply Chain Manager for fødevareproducenten Kerry, Kristian Hellehøj Knudsen, bør man hele tiden søge ny viden og lade sig inspirere af omverdenen, for at udvikle sig.

Hvorfor har du valgt SCM-vejen?
Som en del af en supply chain-afdeling, har man naturligt en meget stor kontaktflade i en organisation og dermed bliver dagene sjældent ens. Det betyder meget for mig. Samtidig kan jeg godt lide at være en del af maskinrummet i en virksomhed, hvor man virkelig kan være med til at påvirke resultaterne.

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
Det bedste er, når jeg kan se, at vi som afdeling bidrager positivt til en god balance mellem service og omkostninger, og dermed dækker både kundernes og virksomhedens behov. Derudover har jeg den grundholdning, at vi skal gøre tingene så simple som muligt for os selv – og dermed også for virksomheden. Med den tilgang tror jeg på at der altid vil være grobund for nye optimeringer.

Hvilket job har du om fem år?
Jeg forventer at sidde i en lederstilling for en supply chain-funktion, og være en del af en ledergruppe på højt niveau. Hvilken type virksomhed eller produkt det bliver, har ikke den store betydning, da det for mig handler om at få mest muligt ud af samarbejdet med medarbejderne, så vi kan påvirke processerne i den rigtige retning.

Om Kristian

Uddannelse:
Global Management and Manufacturing, Syddansk Universitet, Industrial Engineering, Eindhoven University of Technology

Tidligere job:
Production Planner, Carlsberg, driftscontroller, Alumeco

Hvad er dit bedste karriereråd?
Sørg for at holde din egen ”markedsværdi” oppe, enten via uddannelse, projektarbejde på tværs af afdelinger eller inspiration fra andre virksomheder. Vær nysgerrig, søg inspiration, og tilegn dig viden hele tiden, så kan det ikke gå helt galt.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere