Månedens karriereprofil: Flemming Thinggaard, MiR
Project Manager Supply Chain i Mobile Industrial Robots (MiR), Flemming Thinggaard, har en teknisk baggrund med ind i sit arbejde, og nyder tempoet og udfordringerne i jobbet.
Hvorfor har du valgt SCM-vejen?
Jeg har en baggrund som elektriker og elektroingeniør, og arbejdede som sådan i vindmøllebranchen med en række tekniske aspekter. Over årene tog det så en drejning over mod supply chain, hvor jeg udnyttede, at jeg havde en forståelse for det tekniske udover selve processen. Jeg har også haft en periode i Danfoss, men følte lidt, at det gik for langsomt i nogle faser, og der er der bare et andet drive i supply chain, med den volumen, man arbejder med.
Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
Jeg er glad for, at jeg har fundet et teknisk betonet job, hvor jeg kan bygge bro mellem R&D (forskning og udvikling, red.) og produktionen. Samtidig er jeg en del af et team, der får tingene til at ske ved at håndtere den praktiske dimension, som hurtige bliver kompleks. Fx når Thomas (adm. direktør Thomas Visti, red.) udstikker en kurs, så er det fedt at være med til at bestige det bjerg.
Hvilket job har du om fem år?
Først og fremmest er jeg sikker på, at jeg stadig er i branchen, og jeg regner bestemt også med stadig at være i MiR, hvor vi forhåbentlig har udviklet os i en positiv retning og nået de ambitiøse vækstmål, vi har sat os, og for alvor er blevet et globalt firma. Derudover kunne jeg forestille mig, at jeg har fået noget mere ansvar for projektudvikling og sidder med et team i den forbindelse. Generelt sker der jo meget i robotindustrien, så der skal nok være noget at tage fat i.
Om Flemming
Fakta:
Flemming Thinggaard, Project Manager Supply Chain, MiR
Uddannelse:
BS i elektronik fra Syddansk Universitet
Tidligere job:
Projektleder i Ib Andresen Industri, produktionsingeniør i Andresen Towers
Hvad er dit bedste karriereråd?
Som sagt er det her jo en branche med fart på, og selvom det selvfølgelig kan være hårdt, så mener jeg også, at det er vigtigt at man har det sjovt undervejs. Man skal have hjertet med i det man laver, og kunne holde hovedet koldt, for så kan man bedre håndtere fejl og få dem ud af systemet. Og så skal man tænke som det hold, man er en del af, så man kan gøre hinanden bedre.