12.12.2019  |  Branchenyt

Case: Lokal købmand har succes: Her er årsagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mange små lokale købmænd må dreje nøglen om, men i sommerhusområdet mellem Nymindegab og Hvide Sande, har den lokale Min Købmand-forretning i Bjerregaard succes med at drive butik. Nu investerer købmanden også i elektroniske hyldeforkanter.

Sommerhusområdet Hvide Sande er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Området har en stærk tiltrækningskraft blandt både danske og udenlandske (særligt tyske) gæster. Den store tilstrømning af sommerhusgæster skaber stor værdi i lokalområdet, hvor mange også lægger vejen forbi købmand og medejer, Carsten Jespersens forretning i Bjerregaard, som er placeret centralt mellem Hvide Sande og Nymindegab. Ifølge købmanden er det noget, der bidrager positivt til omsætningen.

- En stor del af vores omsætning er drevet af sommerhusgæsterne i området. Derfor er vi også nødt til at tilpasse vores tilbud og aktiviteter til de mange besøgende, konstaterer Carsten Jespersen, købmand og medejer af Min Købmand i Bjerregaard samt de to SPAR-butikker i Hvide Sande.

Hurtigere tilpasning

Et tiltag der støtter op omkring muligheden for hurtigere tilpasning, er implementeringen af elektroniske hyldeforkanter.

- Med elektroniske hyldeforkanter kan vi reagere meget hurtigere og opdatere alle vores priser elektronisk i stedet for på papir. Det sparer os for meget tid i hverdagen og frigør ressourcer, som vi i stedet kan bruge på kunderne, forklarer Carsten Jespersen.

Sammen med en ejerkreds, der i alt består af fire ligeværdige ejere, er Carsten Jespersen medejer af købmandsforretningen i Bjerregaard og de to SPAR-butikker i Hvide Sande. To af de andre medejere og købmænd, Michael Sangill og Thomas Pedersen, har i øvrigt tidligere været elever hos Carsten Jespersen og hans kompagnon, Erik Bjerg, der også er medejer af de tre butikker.

- Tilbage i 2017 indførte vi elektroniske hyldeforkanter i vores to SPAR-butikker i Hvide Sande. Det er større butikker end vores købmandsforretning i Bjerregaard, men da vi har set gevinsterne på tidsbesparelser i de to andre butikker, er det naturligt for os, at vi også får de samme driftsfordele i alle butikkerne, fortæller Carsten Jespersen afslutningsvis.

Både Min Købmand og SPAR er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa. Størstedelen af koncernens butikker drives af selvstændige købmænd. På landsplan har mere end 200 Dagrofa butikker (MENY, SPAR, Min Købmand og Letkøb) installeret Breece-løsningen med elektroniske hyldeforkanter.
 

Om Min Købmand

Min Købmand i Bjerregaard har et stort udvalg af dagligvarer samt frisk frugt og grønt. Friskbagt morgenbrød leveres desuden hver morgen fra Ejvinds Bageri i Hvide Sande. Min Købmand er en af Dagrofas lokale dagligvarekæder med nærvær, tryghed og god service. Her kan kunderne både købe stort og småt ind. På landsplan har Min Købmand 163 butikker, som er ejet af selvstændige købmænd.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager & logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies har mere end 30 års erfaring fra branchen og er vokset markant de senere år. I dag råder virksomheden over mere end 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies A/S

www.delfi.com

Delfi Technologies er en global løsningsleverandør, etableret i 1988, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger.Vores kunder repræsenterer en bred vifte af brancher såsom detailhandel, lager, sundhedssektor, field service og kontor. Vi tilfører vores viden og ekspertise til enhver løsning ved at tilby…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere