11.10.2019  |  Branchenyt

Logistik-nykommeren Zimply Solved investerer i en AutoStore®-løsning fra Swisslog

Indhold fra partner Hvad er dette?

Logistikvirksomheden Zimply Solved har valgt Swisslog som automationsleverandør til sit nye lager i Värnamo. Som et første skridt har man besluttet at investere i en AutoStore®-løsning med tilhørende banesystem og plukkestationer.

Vores datterselskab 1337 Logistics har indgået en kontrakt med en større kunde, som efterspørger en smart og effektiv automationsløsning. Derfor vurderede vi forskellige mulige løsninger og faldt for AutoStore®, eftersom den kan udbygges trinvist, uden at det forstyrrer den normale produktion, siger Roger Hallberg, partner i Zimply Solved og administrerende direktør for datterselskabet 1337 Logistics.

AutoStore®-anlægget skal installeres på et nyetableret lager i Bredastensområdet i Värnamo, hvor det vil servicere flere forskellige kunder, blandt andet flere e-butikker. Byggeriet er lige blevet sat i gang, og anlægget kommer til at koste cirka 90 MSEK og beskæftige 15 personer. I første etape vil anlægget bestå af 10.000 kasser, som håndteres af 10 robotter.

– Med det fuldt automatiserede lager kan vi tilbyde vores kunder en effektiv helhedsløsning til deres logistik. På lang sigt er vi interesserede i at automatisere endnu mere, og vi ser Swisslogs brede portefølje inden for logistik automation som et stort aktiv, der vil give os et væld af interessante muligheder, siger Roger Hallberg. 

Installationen af AutoStore®-anlægget inklusive banesystem og plukkestationer påbegyndes i midten af september. Anlægges skal tages i drift den 1. november 2019. Automationsløsningen understøttes af Swisslogs WMS SynQ, som integreres med Zimply Solveds eget WMS. 

Tags: Swisslog

Mere fra Swisslog

Swisslog

swisslog.com

Om Swisslog Logistics Automation Vi skaber fremtiden inden for intralogistik med robotter, datadrevne og fleksible automationsløsninger, der giver exceptionel værdi for vores kunder. Swisslog hjælper fremadtænkende virksomheder med at optimere deres lager og distributionscenter med fremtidens automatiserede løsninger og software. Vores integrerede tilbud omfatter…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere