27.11.2017  |  Innovation

Logimatic står bag RelationMedia's vækstplan

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samarbejdet er mundet ud i seks konkrete anbefalinger, som RelationMedia nu skal have lagt en strategi for at få eksekveret på bedst mulige måde.

I jagten på at indfri RelationMedias ambitiøse vækstplan er det vigtigt med et stærkt fundament – især når det gælder logistik og workflows. Til at optimere disse elementer har RelationMedia samarbejdet med ingeniør- og softwarevirksomheden Logimatic.

Logimatic, der har hovedkontor i Aalborg, har gennem det sidste halve år fulgt RelationMedia tæt, hvilket er mundet ud i en konkret handlingsplan med fokus på at optimere logistikken og digitalisere workflows i virksomheden.

”Med vores ambitiøse vækstplan er det altafgørende, at vi har et meget solidt fundament. Logimatic har hjulpet os med at sætte fokus på, hvordan vi optimerer vores interne processer, logistik og workflows. Der er ingen tvivl om, at vi glæder os helt enormt til at komme i gang med deres anbefalinger”, siger Martin Callisen, COO hos RelationMedia.

De to parter har mødtes en håndfuld gange i løbet af de sidste halve år, hvor Logimatic har gravet dybt i alle RelationMedias processer for at finde optimeringsmuligheder.

“Når en virksomhed vækster i en sådan grad som hos RelationMedia, bliver der sat pres på logistikken. Så er det et strategisk godt træk, at de nu sætter ind på at optimere og digitalisere logistikken”, siger Ulrik Gavlshøj Petersen, Business Development Manager hos Logimatic.

Samarbejdet er mundet ud i seks konkrete anbefalinger, som RelationMedia nu skal have lagt en strategi for at få eksekveret på bedst mulige måde.

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere