26.08.2022  |  Lager & distribution

Linde-logistik sikrer nattesøvnen

Indhold fra partner Hvad er dette?

N.C. Nielsen har leveret 58 Linde-maskiner til Hilding Anders Danmark, der er landets største leverandør af senge og madrasser. På fabrikken i nordvestjyske Hurup er Linde-flåden i fuld sving med at optimere logistikken på de interne linjer – og fra tidlig morgen til sen aften er Linde-maskinerne det uundværlige redskab til at holde den samlede produktion i gang.

Det er mildt sagt pladskrævende at fremstille tusindvis af senge og madrasser hver dag. Fabrikken i Hurup tæller derfor 48.200 kvadratmeter under tag og de højloftede lokaler giver god plads til produktionsflowet fra råvarelager, over højteknologisk robotproduktion og mellemlager til det gigantiske færdigvarelager, hvorfra de godt emballerede produkter sendes med fragtmænd ud til kunder i hele Danmark.

Ankomsten af de fabriksnye Linde-maskiner har markeret et kursskifte hos Hilding Anders Danmark. Langt størsteparten af de gamle logistikmaskiner var nedslidte, kontrakterne ved at udløbe og omkostningerne til vedligeholdelse øget. Tilmed var der for mange manuelle palleløftere, der med fordel kunne erstattes med kørende Linde-maskiner for at lette medarbejdernes arbejdsbyrde.

Konkurrencedygtigt tilbud

N.C. Nielsen har været fast samarbejdspartner på Hurup-fabrikken i mange år. Det var derfor naturligt at invitere N.C. Nielsen inden for til et udbud med nogle få andre leverandører. Der blev indhentet flere tilbud, defineret specifikke krav til maskinernes performance, kapacitet og sikkerhedsudstyr og så blev der skelet til den eksisterende samarbejdsrelation, hvor N.C. Nielsen servicekvalitet især vægtede højt.

"Vi valgte at fortsætte det gode samarbejde med N.C. Nielsen. Deres tilbud var konkurrencedygtigt i forhold til pris, materiel, kendskab til vores transportbehov og ønsker fra medarbejderne, der pegede på N.C. Nielsen. Jeg vil gerne fremhæve den udstrakte service fra N.C. Nielsens side og det gode og langvarige samarbejde med deres servicemontører", udtaler PT Manager Henrik Wohlfahrt fra Hilding Anders Danmark.

"Vi har fået de nyeste maskiner fra Lindes akutelle flådeprogram og fået opgraderet den interne logistik. Linde-modellerne er kommet med en øget komfort til vores medarbejdere, mere sikkerhed, flere fleksible indstillingsmuligheder og mulighed for flådestyring. Vi har til fulde fået dækket vores transportbehov, og jeg forventer at N.C. Nielsen også fremadrettet finder gode løsninger på kommende udfordringer", udtaler PT Manager Henrik Wohlfahrt fra Hilding Anders Danmark.

"Det glæder os meget at kunne fortsætte samarbejdet med Hilding Anders Danmark. De opererer på et stærkt konkurrencepræget marked, hvor det løbende gælder om at forbedre alle led i den samlede proces fra råvare til slutkunde. I den sammenhæng spiller Linde-maskinerne en vigtig rolle, da de bidrager til at effektivisere og optimere den interne fremstillingsproces. Vi ser frem til at udvikle samarbejdet med nye fleksible logistikløsninger", udtaler distriktschef Simon D. Søndergaard fra N.C. Nielsen.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. Vi importerer…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere