25.09.2017  |  Innovation

LGT Logistics lancerer digital platform til transport- og lagerføring

LGT Logistics har i samarbejde med belgiske NaviTrans lanceret en digital platform, der skal sikre en bedre kontrol med transporterne, bedre håndtering af lagerføringen og en bedre integration med kundernes systemer.

Møbellogistikspecialisten LGT Logistics har sammen med den belgiske specialist i systemløsninger, NaviTrans, lanceret en ny platform til styring af transport- og logistikopgaver.

Læs også: Øland udskifter ERP-platformen

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

En af den digitale platforms fornemmeste opgaver bliver at skabe en øget integration med kundernes systemer, fortæller Håkan Nilsson, adm. direktør i LGT Logistics Group:  

”Vi håndterer vores kunders logistik, så det er ekstremt vigtigt, at vi uden problemer kan integrere vores systemer med deres. Med vores nye platform bliver det betydeligt nemmere, og desuden bliver vi i stand til at tilbyde vores kunder bedre kvalitet og bedre service”, siger han.  

Derudover vil platformen også medføre en større gennemsigtighed og bedre kontrol, der gør det muligt for kunderne at få detaljeret information om, hvor deres gods befinder sig. Og så gør den nye platform det muligt at effektivisere både planlægning og logistikprocesser.

Læs også: Ny online platform bekæmper tomrum i lastbiler

Med den nye digitale platform vil LGT Logistics også sikre sig mod digital forældelse:

”Vi tager et stort skridt fremad og begynder at implementere den nye platform for både TMS og WMS. Og ved at vælge Microsoft Dynamics NAV sikrer vi, at vi også i fremtiden kan tilbyde vores kunder de ydelser, de ønsker, uanset hvor hurtigt IT-verdenen udvikler sig”, siger Håkan Nilsson.  

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere