23.07.2021  |  IT

Lev op til alle kundernes krav om Cross Docking!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du leverandør, og kræver din kunde, at du understøtter Cross Docking? Eller er du kunde, og overvejer du at benytte dig af Cross Docking?

TrueCommerce hjælper de leverandører, der møder nye krav fra deres kunder.

For mange virksomheder er en effektiv forsyningskæde blevet en uvurderlig faktor, når det drejer sig om at skabe vækst. Cross Docking er et eksempel på, hvordan kunder og leverandører sammen kan optimere leveringstiden, styrke samhandelen og generelt effektivisere forsyningskæden.

Stadig flere større indkøbende organisationer vælger at etablere distributionscentre. I den forbindelse kræver de, at deres leverandører kan understøtte Cross Docking. TrueCommerce kan hjælpe dig i gang med Cross Docking, så du kan styrke samhandelen med dine samhandelspartnere.

Du kan læse mere om Cross Docking her og hente vores gratis webinar

Sæt X i kalenderen: Inspirationsdag v/TrueCommerce
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for vores kunder og andre med interesse for elektronisk samhandel. 

Blandt dagens hovedtemaer er nyt fra EDI-verden samt salg gennem flere online kanaler fra én samlet platform (Unified Commerce), herunder integration af dit ERP-system til online markedspladser, B2B webshop og PIM.

Tilmeld dig inspirationsdagen i Århus
Tilmeld dig inspirationsdagen i København

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere