02.10.2018  |  Branchenyt

Legetøjskæden TOP-TOY vælger RELEX til at optimere sit vareflow

Indhold fra partner Hvad er dette?

TOP-TOY øger gennemsigtigheden i deres værdikæde for at forbedre tilgængeligheden af varer i butikkerne samtidigt med at have fokus på et effektivt og sundt varelager.

TOP-TOY, den førende detailvirksomhed indenfor legetøj i norden, øger gennemsigtigheden i deres værdikæde for at forbedre tilgængeligheden af varer i butikkerne samtidigt med at have fokus på et effektivt og sundt varelager.

Den nye løsning vil blive leveret af RELEX Solutions, leverandør af detail- og supply chain optimeringsløsninger, med det formål at understøtte TOP-TOYs forecast og genopfyldningsproces på tværs af alle sine butikker og online.

Den københavnske detailhandler har 295 butikker under BR og TOYS"R"US brandet i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Island og Tyskland. TOP-TOY tilbyder et bredt sortiment med mere end 32.000 produkter, hvor de større butikker har omkring 12.000 produkter og de mindre butikker omkring 5.000.

| "Vi ønsker at sikre, at vi kan levere den bedst mulige kundeoplevelse i alle vores butikker." 

"Vi ønsker at sikre, at vi kan levere den bedst mulige kundeoplevelse i alle vores butikker. For at gøre dette skal vi have produkter til rådighed for vores kunder – når de har brug for dem, i hvilken som helst salgskanal,” siger Jens Hansen, TOP-TOY's COO. "For at nå dette mål har vi brug for effektive og præcise forecast for kundernes efterspørgsel, noget vi vil løse ved hjælp af RELEX’s løsninger."

Tidligere var TOP-TOY afhængig af manuelt vedligeholdte parametre for forecast og sikkerhedslager. Den nye løsning vil udnytte alle tilgængelige data til automatisk at kunne levere mere effektive og præcise forecasts for hver butik. Disse forecasts bruges i genopfyldningsprocessen og vil understøtte indkøbsafdelingen, når der aflægges ordrer og håndteres varer på centrallageret. Dette vil give luft til, at personalet får mere tid til kundepleje og øge tilgængeligheden i hver butik, samtidig med at lagerbindingen holdes nede.

"RELEX vil automatisere en stor del af vores planlægningsarbejde, samtidig med at vi får et mere forfinet analyseniveau, så mine kolleger kan fokusere på forretningslogik, håndtere undtagelser og fokusere på vores kunder," siger Hansen.

"Ved at automatisere dit forecast og din ordreproces reducerer du lagerniveauet, minimerer tabt salg og reducerer spild," siger Søren Gram Christensen, RELEX Country Manager, Danmark. "Vi ser frem til at arbejde sammen med TOP-TOY og er sikre på, at vi kan levere både den grad af kontrol og de resultater, som virksomheden håber på."

--

The news was originally posted in English on RELEX website.

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

www.relexsolutions.com

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere. Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere