19.08.2021  |  Branchenyt

Lakuda ApS går med en Apport WMS løsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lakuda, der har en ambitiøs vækstplan, har valgt Apport WMS som lagerstyringssystem.

Lakuda ApS har valgt Apport WMS som lagerstyringssystem til deres centrallager i Hedensted.

Løsningen skal implementeres i løbet af efteråret, og skal dække alle funktioner på lageret.

”Lakuda har en ambitiøs vækstplan, både for www.batteribyen.dk og vores B2B salg på tværs af Europa, som stiller store krav til vores kapacitet i de kommende år. Den kapacitet får vi med en Apport WMS løsning”, siger Kurt Hansen, CEO i Lakuda ApS.

Siden 2003 har Lakuda været den førende distributør af batterier, opladere, lygter, strømforsyninger, LED belysning, el-værktøj, havemaskiner og andre beslægtede produkter til forbrugere, detail- og grossistvirksomheder i Skandinavien og Europa.

”Lakuda er en spændende virksomhed, som vi glæder os til at arbejde sammen med. De har klare ideer om, hvad de vil, og har allerede gjort flere tiltag for at optimere deres logistik. Vi glæder os til at være med på næste del af deres rejse, og bringe dem videre med Apport WMS”, udtaler Asger Sandberg Petersen, CSO i Apport Systems A/S.

Du kan læse mere om Lakuda her.

Er du interesseret i, hvilke andre virksomheder, der har fået vores nye WMS, eller vil du læse hele pressemeddelelsen, så klik her

#distributingpower #batteribyen

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere