14.09.2010  |  Lager & distribution

Lagereffektivisering letter vejen for Matas

Indhold fra partner Hvad er dette?

En modernisering har øget effektiviteten, så der nu plukkes væsentlig flere varer på lageret på kortere tid.

På Matas' 10.000 kvadratmeter store lager i Allerød med 7000 forskellige varer har en modernisering øget effektiviteten, så der nu plukkes væsentlig flere varer på kortere tid. Midlet er et nyt lagerstyringssystem fra Apport Systems, der skaber sammenhæng mellem lagerets to etager.
”Ved at pakke separat på de to etager og lade WMS-systemet sørge for, at de rigtige ordrer bliver samlet til sidst, sparer medarbejderne masser af tid. Faktisk så meget, at de når mange flere ordrer på samme tid end før,” siger salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems.
Han bakkes op af logistikchef Jesper Amsinck fra Matas, der tog udfordringen op med at få lageret up-to-date blandt andet med hjælp fra en viklelinje og en vareelevator.
”Det er svært at forudsige alt, når man kaster sig ud i en stor effektivisering af lageret, som vi gjorde, men vores beregninger i forhold til Apport Systems holdt stik. De klarede udfordringen, så vi i dag har et yderst velfungerende lager, der er effektivt på alle områder,” siger Jesper Amsinck, der tilføjer, at en lagermedarbejder tidligere nåede 500 ordrelinjer på en dag mod 1.000 linjer nu. – MS

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere