16.09.2022  |  Lager & distribution

Case: Lagerautomaterne styrker kundeoplevelsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt lager til butik og webshop.

I webshoppen fluer.dk og den fyske butik Grejshoppen, blev alle varer før plukket i selve butikken.
Kunderne oplevede derfor at personalet var optaget, og medarbejderne oplevede, at de ikke kunne give den gode service og vejledning de stræbte efter, og som mange kunder kom efter i butikken. Det var en udfordring, for de sælger i høj grad oplevelser, ikke kun fiskeudstyr.

Der skulle derfor findes en lagerløsning, som gjorde det let og overskueligt at håndtere ordreplukningen af 30.000 varenumre, hvor mere end halvdelen er små fluer, kroge, liner, bait etc.

Nye lokaler blev fundet, så nu er lager og ordreplukning til webshoppen flyttet ud af butikken og ind på en anden lokation med reoler, lagerautomater og moderne plukkesystemer.
I dag betjener lageret alle webshopkunderne samt butikken i Vejle med udvalgte varer, og butikken får positiv omtale, god luft og plads til varer og kunder.
 

Effetiv ordrepluk med Modula lagerautomater
”Lagerautomaterne har givet os mulighed for at håndtere vores små varer, få dem sorteret op, få styr på dem og hvor de ligger. Tidligere brugte vi rigtig mange mandetimer på at finde den rigtige kasse med den rigtige vare.” 
Fortæller Lars Kristensen, ejer af fluer.dk og Grejshoppen.

Det sørger lagerautomatens WMS for i dag, og resultatet er at der er kommet større hastighed og effektivitet i ordreekspeditionen, som giver mulighed for at plukke mange flere ordrer på en dag, sammenlignet med den manuelle ordreplukning.

Det komprimerede lager giver også store pladsbesparelser på det nye lager. Lagerautomaternes samlede kapacitet svarer til 263,25 m², men fylder kun 14,3 m².

Det er ret simpelt, hvorfor jeg har valgt Modulas lagerautomater. Vi fik opbygget en rigtig god relation til sælgeren, og Modulas software kunne snakke sammen med vores. Den komplette pakke var sat sammen ét sted fra. Det har været et godt samarbejde.” fortsætter Lars.

Se mere om Modula lagerautomater her

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere