10.10.2019  |  Lager & distribution

Kvik Køkkener har implementeret nyt lagerstyringssystem - ASTRO WMS® fra CONSAFE LOGISTICS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kvik køkkener har nu fået implementeret et nyt warehouse management system, udviklet og leveret af Consafe Logistics, en førende leverandør af lagerstyringssystemer.

Kvik er en dansk producent af køkkener, garderober og badeværelsesudstyr. I mere end 30 år har de leveret dansk design til overraskende lave priser, og i dag sælges Kvik produkter i butikker over hele Europa samt i Asien. 

Consafe Logistics og Kvik har med samarbejdet indgået et værdiskabende partnerskab, der skal sikre optimering af processer og arbejdsgange på Kviks lager. Dermed effektiviseres den interne logistik og der opnås en god fremtidssikring af driften.Kvik har fået implementeret en standard Astro WMS® løsning, der er forberedt til integration med Navision (ERP) og inkluderer en back-flushing funktionalitet til produktion. Der er ligeledes købt hardware hos Consafe Logistics.

Med det nye system er det blevet nemmere for brugerne,  at udføre deres opgaver på lageret. Der skal bruges mindre tid på planlægning og der kan foretages hurtigere pluk af varer. Consafe Logistics’ konsulenter har påpeget en række punkter, som nu sammen med Kvik skal implementeres.

Pluk går rigtigt godt, det er blevet hurtigere, lettere og mere smidigt. Vi har allerede opnået en optimering, effektiviteten er nu steget med 13 - 14 %, og der er fortsat et stort potentiale.”

Søren Thomsen, Lagerchef hos Kvik

Da systemet prioriterer og organiserer ordrerne, skal der nu tages færre beslutninger, hvor der tidligere var mere forberedelse før eksekvering af pluk. Det er hurtigt, at sætte nye medarbejdere i gang, da systemet er let at betjene. Tilmed er det også blevet muligt, at være flere plukkere om samme ordre. Alt sammen er dette med til at sikre en optimering af ordre-flowet.En stor fordel for Kvik har ligeledes været, at der ved investeringen i det nye WMS, er opnået lavere omkostninger ved projektet, end ved en opdatering af det eksisterende system.

Ligeså er det en positiv faktor, at der er mindre omkostninger forbundet med at vedligeholde et system der bygger på standard software.

Astro WMS® sikrer en høj grad af sporbarhed og leveringssikkerhed, hvilket øger serviceniveauet og kundetilfredsheden.

Samtidig kan Astro WMS® hjælpe til at sænke forretningsomkostninger, og øge rentabiliteten, dermed bidrager Consafe Logistics til at forbedre virksomhedens konkurrenceevne.

Projektet forløb efter planen og den succesfulde go-live af Astro WMS® hos Kvik i Danmark fandt sted på den aftalte dag d. 18. marts 2019.

Mere fra Consafe Logistics

Consafe Logistics

www.consafelogistics.com

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af WMS løsninger til virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til alt indenfor lager og logistik. Løsninger, der maksimerer profit for vores kunder i mere end 30 lande gennem vores egne afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere