15.08.2019  |  Planlægning

Kursus i produktionsplanlægning

Indhold fra partner Hvad er dette?

God produktionsplanlægning er nøglen til en sund virksomhed, der præsterer bedre på mange af de vigtigste målepunkter. Det gælder blandt andet forbedring af produktiviteten.

Samtidig giver god planlægning det nødvendige overblik der er brug for, når virksomheder skal producere højkvalitet – effektivt og profitabelt. Det er derfor alfa og omega at planlæggerne er godt klædt på og har de nødvendige redskaber der skal til for at sikre en optimal produktionsplanlægning og styring. Det er med til at forbedre virksomhedens top- og bundlinje.

ROB-EX A/S udbyder kursus i produktionsplanlægning

På kurset får du redskaber til at handle på solid viden om muligheder og konsekvenser. Du lærer at håndtere afvigelser, og du får konkrete planlægningsteknikker til at kunne planlægge enhver proces så den forløber optimal og effektiv. Vi kommer blandt andet omkring beregning af gennemløbstid og spild, optimal ressource- og medarbejderudnyttelse, øvelser i planlægningsprincipper, sikring af høj leveringssikkerhed, cases fra industrien og meget mere.

Kurset er uafhængigt af, hvilket planlægningssystem du anvender og er relevant for alle med ansvar for produktionsplanlægning og styring.

Kurset afholdes af eksterne undervisere fra SDU, der til daglig underviser i produktionsstyring- og planlægning.

Kontakt Malene Kjerulff Andersen på ma@rob-ex.com for at høre mere om kurset eller se yderligere info her.

Tags: ROB-EX A/S

Mere fra ROB-EX A/S

ROB-EX A/S

https://rob-ex.com/

IT virksomhed med internationalt perspektiv ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi har siden 1999 udviklet softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning til en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder. Vi er en international virksomhed og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Et visuelt planl…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere