04.12.2017  |  Branchenyt

Konkurrence: Stregkoder kan også være sjove!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu slutter vores 40 års jubilæumsår - men det gør festen for stregkoder ikke!

Stregkoder spiller en stor rolle i vores allesammens liv, så vi vil gerne slå et slag for at gøre dem lidt festligere! Konkurrencen er startskuddet til en længere kampagne for at ændre vores syn på "den kedelige" stregkode og udfordre os til at integrere stregkoden i emballage og produktdesign.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen, skal du blot tage et foto af stregkoden på en vare med en anderledes, sjov eller kreativ produktstregkode. Er stregerne fx blevet forlænget til et kornaks? Eller danner stregerne tilsammen formen på en flaske? Post dit billede på GS1 Denmarks Facebook-side - så bliver du måske en af vores ugentlige vindere.

Når du poster et billede af en sjov, kreativ eller anderledes produktstregkode på www.facebook.com/GS1Denmark kan du vinde et kvalitetstæppe med teddybear på den ene side og kvalitetsfleece i skønne striber på den anden.

Konkurrencen løber fra den 1. december 2017 til den 3. januar 2018.

Se mere på Facebook eller på www.gs1.dk/stregkodekonkurrence.

Tags: GS1 Denmark

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere