08.01.2019  |  Branchenyt

Kom til konference om fremtiden inden for spedition og logistik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når Transport 2019 skydes i gang i Herning, er der en regulær nyskabelse på programmet. Danske Speditører står torsdag den 21. marts bag en heldagskonference, der sætter spotlight på, hvad virksomhederne kan gøre for at få succes med deres innovation.

Uddannelses- og relationschef Jakob Størling fra Danske Speditører har store forventninger til, hvad logistikkonferencen kan bringe af inspiration.

- Vores hensigt med konferencen er at få en række indsigtsfulde mennesker inden for transport og logistik til at give deres bud på, hvad der skal til for at virksomhederne kan forberede sig bedst muligt på fremtiden. Ambitionen er at få transportkøbere og transportsælgere til at mødes for at afstemme forventninger. Det kommer til at handle om, hvem der kan og vil gøre hvad for at få fremtidens handel og transport til at glide så smidigt og effektivt som muligt, siger Jakob Størling. 

Andet og mere end digitalisering
Jakob Størling slår fast, at digitalisering blot er ét af de værktøjer, der kan tages i brug.

- Derfor er vores logistikkonference i Herning på ingen måde udelukkende en konference om digitalisering eller om digitale værktøjer, men en bredt anlagt fremtidskonference.  Vi starter dagen med at Morten Duus Eriksen fra Novo Nordisk fortæller om transportkøbernes forventninger til speditionsbranchen. Derefter kommer innovationschefen fra Freja, Kenneth Sandgaard på scenen og giver sit bud på, hvad speditionsbranchen skal have fokus på i fremtiden. Først derefter stiller vi skarpt på data som driver for forretningsudvikling og på, at Blockchain i godslogistikken skal betragtes som en gave og ikke som en trussel, fortæller Jakob Størling, der træffes på jst@dasp.dk   

En del af noget større
Danske Speditørers logistikkonferencen er en del af Transport 2019, der foregår i Herning fra torsdag den 21. til lørdag den 23. marts 2019. Om synergien mellem logistikkonferencen og Transport 2019 siger projektleder Nikolaj Jørgensen fra MCH A/S, at deltagerne i logistikkonferencen kan opleve en masse ekstra med fokus på grøn transport og innovation. 

- Èt af vores mål er at skabe et område i forbindelse med logistikkonference med særskilt fokus på leverandører af lager- og logistikløsninger. I år har vi blandt andet en hal kun med fokus på leverandører af IT-løsninger til transportbranchen. På den seneste messe havde vi flere end 6.000 beslutningstagere, så der vil i år helt sikkert være mange, som vil finde indholdet på logistikkonferencen toprelevant i forhold til deres dagligdag og fremtidige strategi for deres virksomhed, siger Nikolaj Jørgensen.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her

Mere fra Danske Speditører

Danske Speditører

http://www.dasp.dk/

Danske Speditører er brancheorganisation for en lang række medlemsvirksomheder, som planlægger og handler med transport- og logistikydelser som bindeled mellem handels- og fremstillingssektoren og transportindustrien. Medlemsvirksomhederne har mere end 8.000 ansatte. Foreningen er opdelt i 8 lokalforeninger. Foreningens sekretariat er beliggende i Børsbygningen ved Chr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere