10.09.2019  |  Branchenyt

Kohberg Bakery Group A/S og AGR Nordic A/S indgår samarbejde om forecasting og kampagne planlægning

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordic A/S skal levere den nye løsning, der skal gøre det enklere at forecaste og planlægge Kohbergs kampagner, og holde servicegraden i top.

Kohberg Bakery Group A/S, er med mere end 500 ansatte på de tre bagerier i Bolderslev, Taastrup og Haderslev, det største danskejede bageri i Danmark og en af de betydende spillere på markedet.

AGR skal levere en løsning med fokus på forecast og kampagneplanlægning, som sikrer at Kohberg kan holde sin høje servicegrad. Der skal også være fokus på allokering imellem de 7 distributions sites, som skal sikre fordeling af den rette mængde til rette sted. Derudover vil AGRs afvigelses værktøj også være en vigtig spiller i forhold til at skabe det rette overblik og få advarsler i tide.

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger.   Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere