28.06.2022  |  Branchenyt

KNAPP fejrer et år med teknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er glade for at have opnået et meget succesfuldt regnskabsår og offentliggør balancetallene for regnskabsåret 2021/22.

For KNAPP AG har året været ét af de mest begivenhedsrige og igen mest succesfulde. På trods af de udfordrende tider opnåede virksomheden en enorm vækst i omsætningen. Jo mere udfordrende tiderne er, desto vigtigere er det dog at have den rigtige partner ved din side. Partnerskaber med kunder, medarbejdere og samfundet er derfor en vigtig del af virksomhedens strategi. Det fremragende resultat for regnskabsåret 2021/22 giver virksomheden mulighed for at fortsætte med at investere i nye teknologier og udvide sit globale netværk af datterselskaber.

Stor efterspørgsel efter automatisering over hele kloden

På verdensplan er automatisering og digitalisering i hele værdikæden fortsat en kæmpe trend. Dette skyldes meget dynamiske forsyningskæder, stærk vækst i onlinehandel og vedvarende mangel på arbejdskraft samt urbanisering. Denne øgede efterspørgsel efter automatiserede lagerløsninger og logistiksoftware afspejles i det meget succesfulde forretningsår for automatiseringseksperten KNAPP. Pr. 31. marts rapporterede virksomheden en omsætning på 1,6 milliarder euro (forrige år 1,06 milliarder euro), en betydelig stigning. Indgående ordrer udviklede sig særligt positivt i Europa, for eksempel i Holland, Storbritannien eller Italien, hvor flere store, automatiserede distributionscentre blev implementeret for flere kendte onlineforhandlere. Nordamerika er også blevet en vigtig søjle i KNAPP-gruppen: De største aktører inden for handel og fødevaredetailhandlen er afhængige af KNAPP-teknologier. Tilsvarende blev KNAPPs amerikanske datterselskab nær Atlanta væsentligt udvidet, herunder med et træningscenter for nye medarbejdere. I andre dele af verden var tendensen mod automatisering også mærkbar med en stigning i salget i Latinamerika, Asien, Australien og Sydafrika. I alt er ordreindgangen 23 procent højere end året før med 2,2 milliarder euro. Resultatet af ordinær virksomhed udgjorde 167,2 millioner. euro (året før: 84,5 millioner euro).

Læs hele pressemeddelelsen på vores hjemmeside

Mere fra KNAPP A/S

KNAPP A/S

www.knapp.se/da

KNAPP  - Making Complexity SimpleKNAPP er en international virksomhed, som beskæftiger sig med lagerautomatisering og lagerlogistiksoftware. Virksomheden har hovedkontor i Østrig og har 5000 ansatte på verdensplan.Intern logistik og dermed også vore løsninger påvirkes i meget høj grad af forbrugernes indkøbsadfærd. Antallet af salgskanaler vokser hele tiden; fra de traditionelle butikker til…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere