09.09.2019  |  Branchenyt

Kan logistik håndteres gennem én og samme platform?

Indhold fra partner Hvad er dette?

For en virksomhed, der eksporterer varer er der store besparelser at hente ved at køre en smart logistik. Ved at digitalisere og samle alle dele af logistik kan man spare enorme mængder af tid og penge.

Som virksomhedsejer slipper du for håndteringen af transport-booking, genindtastning af forsendelsesinformation og ajourførelse med de internationale toldregler. Den sidste kan særligt være en tidssluger, da toldsystemet og de international eksportregler er meget komplekse og svære at sætte sig ind i.

I ClearView Trade er vores mission at digitalisere alle dele indenfor logistik. Bruger I mange ressourcer i jeres virksomhed bør I derfor prøve vores fuldt digitaliseret workflow gratis i 30 dage.

Læs mere om, hvordan vi samler alle dele af logistik indenfor én digital løsning.

Mere fra ClearView Trade

ClearView Trade

https://clearviewtrade.com/

VisionenVi i ClearView Trade vil digitalisere dansk eksport. Vi vil gerne minimere den tid og de ressourcer danske virksomheder bruger på at booke transporter, udfylde alle relevante transport, handels-og eksportdokumenter samt certifikater. I samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, SMVdanmark og SKAT tilbyder vi allerede fuld digitaliserede toldindberetninger og ud…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere