19.04.2017  |  Produktion

Kamstrup vælger LOGIA til styring af nyt automatisk produktionslager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheden er drevet af innovation og med en stærk tro på potentialet i teknologi og digitalisering investerer Kamstrup løbende i ny teknologi.

Kamstrup er verdens førende producent af systemløsninger til intelligent energi- og vandmåling. Virksomheden er drevet af innovation og med en stærk tro på potentialet i teknologi og digitalisering investerer Kamstrup løbende i ny teknologi.

Kamstrup har netop optimeret deres elektronikproduktion og i den forbindelse er lageret af SMD-komponenter til produktionen blevet opgraderet med en ny lagerautomat med LOGIA-styring.

LOGIA er integreret med Kamstrups produktionssystem og Panasonic SMT-linjer. Det sikrer, at hele vareflowet er bundet sammen. LOGIA styrer lageret af spoler af komponenter på individniveau og sikrer FIFO baseret på spolernes holdbarhedsdato samt fuld sporbarhed.

Løsningen gik i drift i januar 2017 på Kamstrups elektronikfabrik i Stilling.

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere