01.02.2023  |  IT

Købsguide til dig der overvejer at investere i EDI

Indhold fra partner Hvad er dette?

Overvejer du EDI til din forretning, og ved du, hvad du bør kigge efter hos en EDI-leverandør?

Virksomheders forsyningskæder bliver generelt mere og mere komplekse, og der kommer fortsat flere krav fra kunder og leverandører. Dette sker samtidig med, at der også ønskes at opnå en stabil vækst i virksomheden, hvilket resulterer i et øget behov for optimering og effektivisering af forretningsprocesser.

EDI tilbyder den teknologi, større virksomheder har behov for til at optimere forretningsgange og understøtte den fremtidige vækst.

Vil du gerne tage din forretning til det næste niveau, tilbyder EDI den teknologi, større virksomheder har behov for til at optimere forretningsgange og understøtte den fremtidige vækst.

Men at finde den rette EDI-leverandør, der kan imødekomme din virksomheds behov i dag men også i fremtiden, kan være en kompleks proces, og det kan være en jungle at navigere i det store udvalg af services, der tilbydes hos de forskellige udbydere.

Derfor har vi skrevet en købsguide til EDI til dig, hvor du kan blive klogere på ovenstående samt meget mere.

Du får svar på:

  • hvad EDI er, og hvorfor EDI er vigtigt for din forretning
  • hvilke virksomheder, der har brug for en EDI-løsning
  • hvilken værdi du får med EDI
  • hvad du bør kigge efter, når du skal vælge en EDI-partner
  • Du får også en tjekliste med mulighed for at sammenligne EDI-leverandører

Hent købsguiden til EDI her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere