17.02.2017  |  Branchenyt

Kæmpe transportcenter melder udsolgt og udvider

Der er godt gang i grundsalget hos Skandinavisk Transport Center ved Køge, der derfor udvider arealet med yderligere 7-800.000 m2. Fuldt udbygget bliver STC Danmarks største transport- og logistikcenter.

170 ha strækker Skandinavisk Transport Center ved Køge sig nu over, efter at Køge Kommune de seneste fire måneder har solgt næsten 300.000 m2 erhvervsgrunde. Dermed er det oprindelige areal på 1,7 mio. m2 udsolgt, og derfor gør man nu klar til at udvide med yderligere 7-800.000 m2, skriver kommunen på sin hjemmeside.

Med udvidelsen når STC op på omkring 2,5 mio. m2 og bliver dermed Danmarks største transport- og logistiskcenter. Senest har PostNord flyttet sit logistiklager til området, og planlægger nu at lægge endnu mere af koncernen i kommunen. Lidl og Netto er allerede flyttet ind, ligesom medicinalvirksomheden Nomeco er ved at bygge i transportcenteret. I alt rummer STC 30 distributions-, lager-, service- og logistikvirksomheder.

Læs også: Køges havneområde udbygges for en milliard

Ifølge folkene bag, er det benhårdt strategisk arbejde, der har resulteret i en velsmurt transportklynge i Køge, som tiltrækker virksomheder og skaber arbejdspladser. Det ser lyst ud for Køge, mener direktør for Skandinavisk Transport Center, Thomas Elm Kampmann:

”Vi tilbyder virksomhederne moderne faciliteter, plads til at bygge og let adgang til markeder i Danmark, Sverige, Tyskland og resten af Europa. Det er unikt i Danmark. Det har styrket vores position i det danske transport- og logistiksystem, og jeg tror på, at de vigtige markeder i Nordeuropa er indenfor rækkevidde”.

STC er placeret, hvor motorvejene E20, E47 og E55 mødes, og ny-udvidelsen kommer til at ske i et nyt område, umiddelbart i forlængelse af det nuværende STC i nordlig retning.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere