11.10.2021  |  Lager & distribution

Jobtildeling baseret på operatørens placering på lageret

Indhold fra partner Hvad er dette?

WMS-systemet LOGIA udvider med flere prioriteringsmuligheder, så lagermedarbejdere med trucks til helpaller altid tildeles det mest hensigtsmæssige job.

I den nye funktion udnytter LOGIA eksisterende data om, hvor operatøren har afsluttet sidste job, til at prioritere tildelingen af næste job. 

Operatører i nærheden af buffer-lageret kan fx få tildelt opfyldningsjobs, og operatører i nærheden af varemodtagelsen kan få tildelt lagerlægningsjobs. Funktionen kan også med fordel anvendes på smalgangslagre, hvor smalgangstrucks tildeles næste job i nærheden. LOGIA overskueliggør, hvad der er bedst at prioritere først, og den interne kørsel med tomme gafler minimeres.

Jobtildelingen tager højde for flere faktorer, hvilket betyder, at andre jobs med højere prioritet, fx grundet cut-off-time, bliver tildelt først.

Læs mere: logiawms.dk

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere