29.01.2018  |  Lager & distribution

ISOWall fra Sækko Presenning

Indhold fra partner Hvad er dette?

ISOWall er en flytbar thermoskillevæg til køletrailere. Den er nem at folde og lave en smal åbning således alt kulden ikke forsvinder mens bagdøren er åben.

Den flytbare skillevæg adskiller sig væsentlig iforhold til en fastmonteret skillevæge, da traileren ikke skal holde stille eller på værksted for at få repareret skillevægen.
Vi fremstiller ISOWall helt fra bunden og med en leveringstid på et par dage er du straks på farten igen

Leveres med 2 godsstøtte stænger - Én til hver side som er fastgjort til thermovægen. Støttestangen er med gasdæmper således den er nem at arbejde med.

Fremstillet i kraftig 650g/m2 hvid presenning. Kanalsvejst med 30 cm kanaler. I hver kanal er der indsvejst isoleringsskum på 30 mm tykkelse.
Andre farver kan naturligvis fremstilles efter kundens ønske.

Læs mere HER

Mere fra Sækko Presenning

Sækko Presenning

http://www.altitelte.dk/

Sækko Presenning ApS - Din professionelle samarbejdspartnerSækko Presenning ApS er en virksomhed med mange års erfaring i produktion og fremstilling af alle mulige løsninger med presenning som råmateriale.Presenning bruges bl.a. til at fremstille, partytelte, lagertelte, arbejdstelte, hoppepuder, Air-tracks, lastbilpresenninger, topruller til containere  og mange andre specialløsninger med pr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere