04.05.2015  |  Branchenyt

Invitation: produktivitetsvækst og in-/outsourcing

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom til morgenmøde d. 20. maj i Aalborg og få inspiration til, hvordan du kan øge produktiviteten i din virksomhed.

På morgenmødet fortæller direktør Poul Knudsgaard fra MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn og produktionschef Carsten Levorsen fra Migatronic i Fjerritslev om deres tiltag og erfaringer med at øge produktiviteten og in-/outsource.

Derudover fortæller projektdirektør Peter Høy fra Center for Logistik & Samarbejde om, hvordan nordjyske virksomheder kan udnytte viden fra logistikforskningen til optimering i egne virksomheder.

Arrangøren er Industrisamarbejdets produktivitetskampagne Fuld Skrue og to af partnerne Logimatic og Qvist Executive Research.

Fuld Skrue er navnet på den landsdækkende produktivitetskampagne, som Industrisamarbejdet i Dansk Industri (DI) står bag.

Se program og tilmeld dig her

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale, lagerpla…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere