08.10.2019  |  Branchenyt

Indeks Retail A/S, vælger AGR Nordic A/S, som leverandør af deres nye indkøbsværktøj til AX.

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordics Inventory Optimiser blev endnu engang valgt som den fortrukne løsning.

Indeks Retail er kædekontor for de tre frivillige kæder; Bog & idé, BOGhandleren og Legekæden, og servicerer disse med konceptudvikling, markedsføring, sortiment, web, IT, økonomi og logistik.

AGR IO kommer i første fase af projektet til at fokusere på Indeks Retails hovedlager. Så systemet vil bestille varer ind imod hovedlager, men beregningsgrundlaget til forecast vil stamme helt ude fra de enkelte butikkers behov. Der vil blive gjort brug af AGR’s unikke rapporteringsværktøj, til at skabe det nødvendige overblik, og derved også frigøre tid, da man kun fokuserer der hvor der er behov. 

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger.   Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere