11.01.2022  |  Lager & distribution

ILVA indgår samarbejde med Slimstock Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock Danmark er glade for at byde velkommen til endnu en ny kunde i butikken nemlig ILVA.

ILVA er et levende og inspirerende boligunivers med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Med ca. 900 medarbejdere, 41 butikker i Danmark og 2 i Sverige samt en omsætning på ca. 1,7 milliarder DKK, er ILVA Danmarks største og førende detailhandel inden for møbel- og boligindretning.

Slimstock er glade for at kunne byde ILVA velkommen i den fortsat større kreds af danske virksomheder, som vælger Slim4 ud fra en målsætning om at opnå en mere optimal og agil supply chain.

ILVA er hovedvirksomhed for Third.space, der sælger indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og feriecentre samt til IDdesign Franchise, som har 10 butikker i henholdsvis Danmark og udlandet. ILVA ejes af LARS LARSEN GROUP. Du kan se mere om nyheden her.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere