10.12.2021  |  IT

Hvorfor vælger virksomheder at investere i EDI?

Indhold fra partner Hvad er dette?

En undersøgelse blandt 300 detail- og produktionsvirksomheder har vist, at 82% af de adspurgte bruger EDI – men hvad er grunden til, at så mange vælger EDI?

Der kan være mange grunde til, at en virksomhed vælger at investere i EDI. Oftest har en eller flere af deres kunder bedt dem udveksle forretningsdokumenter via EDI, eller de bruger for meget tid på at indtaste data fra ordrer og fakturaer manuelt i deres systemer.

Der er mange fordele ved at automatisere sin strøm af ordrer og fakturaer med EDI.

De fire største fordele, virksomhederne i førnævnte undersøgelse peger på er:

  1. En mere effektiv udveksling af dokumenter mellem leverandører og kunder
  2. Reducering af administrative opgaver
  3. Forbedret forhold til leverandører
  4. En mere effektiv ”order-to-cash cycle”

Hvis EDI er nyt for dig, kan vi anbefale vores whitepaper ”EDI for begyndere”. Du kan også dykke mere ned i TrueCommerces EDI-løsninger her.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere