18.08.2021  |  IT

Hvorfor skal du investere i PIM?

Indhold fra partner Hvad er dette?

TrueCommerce PIM gør dig i stand til at styre og berige dine produktdata mere effektivt – alt sammen fra ét centralt og meget brugervenligt system.

Når du styrer dine produktdata fra TrueCommerces system, kan du løbende synkronisere al din produktinformation med dine samhandelspartnere, kanaler og salgsplatforme, som du er forbundet digitalt med.

De færreste ERP-systemer er i stand til at rumme billedfiler, videoer, citater, m.v. PIM gør dig i stand til at styre for eksempel billeder, videoer, brugeranmeldelser, kundereferencer og en lang række produktegenskaber og varianter.

PIM gør dig således i stand til at præsentere dine produkter bedst muligt, så du kan styrke dit salg online.

Vil du vide mere?
Hvis du er i tvivl om PIM er relevant for din forretning, har vi lavet en flowchart, der nemt kan give dig et overblik.

Sæt X i kalenderen: Inspirationsdag v/TrueCommerce
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for alle med interesse for elektronisk samhandel.

Blandt dagens hovedtemaer er nyt fra EDI-verden samt salg gennem flere online kanaler fra én samlet platform (Unified Commerce), herunder integration af dit ERP-system til online markedspladser, B2B webshop og PIM.

Læs mere og tilmeld dig her.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere