14.09.2020  |  Branchenyt

Hvordan reducerer man sine udgifter under krisetider?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er altid en udfordring at holde unødvendige omkostninger på et minimum i materialehåndterings-branchen. Når økonomien er presset og erhvervslivet forstyrres, som under den nuværende krise med COVID-19, bliver brugen af dine ressourcer ekstra vigtige.

Mange virksomheder forsøger at spare penge, ved at vælge billigere materialehåndterings-udstyr, eller ved at skære ned på ikke-essentielle udgifter - såsom træningstimer til personalet. At reducere sine udgifter på disse områder, kan selvfølgelig spare virksomheden penge, men de har ikke meget at gøre med den største truckrelaterede udgift – nemlig truckføreren.

De totale omkostninger ved at betjene en gaffeltruck over hele sin levetid er meget større, end den udgift det er, at købe maskinen til at starte med. Truckføreren kan stå for omkring 70% af de samlede omkostninger, så hvis du gerne vil reducere dine udgifter, er det bedste sted at fokusere på denne del.

Men, en truck kan selvfølgelig ikke køre uden en truckfører (med mindre der er tale om en AGV naturligvis). Når truckførere er sådan en vigtig del af din operation, hvordan kan man så reducere udgifterne relateret hertil?

Svarene ligger i ergonomi, træning og sikkerhed. At investere i sine medarbejdere, og ergonomisk og sikkert udstyr, får truckførerne mulighed for at udføre sit arbejde hurtigere, mere effektivt og med mindre risiko for ulykker, som ellers kan give meget store udgifter til vedligeholdelse og sygefravær.

Ved at investere i disse områder vil din materialehåndtering forbedres, til trods for at den økonomiske situation er nedadgående. Vil du læse mere om, hvordan du kan nedbringe dine udgifter til truckførerne, så klik her og modtag vores gratis guide.

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere