15.07.2020  |  Branchenyt

Hvordan reducerer man den største udgift ved ejerskabet af en gaffeltruck

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er mange forskellige omkostninger forbundet med det at eje og anvende en gaffeltruck.

Først og fremmest er der selvfølgelig selve udgiften ved købet af maskinen (alternativt kan der finansieres med regelmæssige ydelser), og hertil kommer omkostningerne til service og vedligeholdelse, samt nedetid oveni. I løbet af truckens levetid kan de samlede driftsomkostninger derfor løbe op i en del mere, end den sum som står på prisskiltet. 

Men faktisk findes den største udgift ikke i selve trucken – men derimod hos truckføreren. Denne udgift er værd at se nærmere på, da du ved hjælp af nogle fornuftige beslutninger kan nedbringe denne udgift betragteligt.

Grundet ovenstående udfordring har vi  lavet en guide, som viser, hvordan du ved at fokusere på blot tre elementer, kan nedbringe dine udgifter til truckføreren væsentligt.

Klik her, for at få vores gratis guide. 

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere