17.12.2020  |  Planlægning

Hvilke visioner har i for jeres Supply Chain planlægning i 2021?

Indhold fra partner Hvad er dette?

De fleste virksomheder har 3 ønske scenarier, eller lad os kalde det visioner, når det handler om Supply Chain planlægning. Bliv inspireret til at skabe jeres egen vision i dette indlæg.

Vi er i kontakt med mange forskellige typer af virksomheder som ønsker, at tage deres Supply Chain planlægning til nye højder. Mange ved ikke helt hvorhen.  

Det var også den besked vi fik i denne uge, da vi var på virtuelt besøg hos en mellemstor produktionsvirksomhed. Spørgsmålet til dem var: Hvad er det egentligt i vil med jeres Supply Chain Planlægning - og i sidste ende måske virksomhedens performance i 2021? Vi fandt hurtigt frem til, at med de opstillede mål var deres ERP løsning ikke tilstrækkelig.

Mulige scenarier
Vi fandt frem til tre mulige ønske-scenarier de potentielt kunne skrive på ønskesedlen:

  • De ville gerne kunne forudsige kundernes adfærd
  • De vil gerne kunne beskytte virksomheden mod overraskelser
  • De vil gerne kunne performe mere effektivt

Hvorfor?
De vil gerne kunne forudsige kundernes adfærd og beskytte virksomheden mod overraskelser, så de kan leve op til den servicegrad de har signaleret overfor kunderne.

Et ERP system kan ikke hjælpe med at optimere deres Supply Chain. Hvis man skal optimere flowet fra leverandøren helt ud til slutbrugeren, så er man nødsaget til at kigge efter andre mere avancerede teknologier. Det er god business.

Skab en "business case light"
Den bedste måde at "tage skridtet" på er en business case light. Her kigger man på hvor meget lageret kan reduceres, uden at gå på kompromis med servicegraden. Man kigger på hvordan de processuelle og menneskelige faktorer kan reduceres og overføres til andre værdiskabende aktiviteter.

Hvilke ønske scenarier har i skrevet på ønskesedlen for 2021?

Vil i have mere inspiration til jeres vision så download vores whitepaper om Supply Chain Planlægning.

Vil i have mere inspiration så har vi lavet et Supply Chain Planlægnings kit.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere