30.11.2020  |  Planlægning

Hvad er Supply Chain Planlægning?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Supply Chain planlægning er en fremadskuende proces. Hvad er det man opnår med den rigtige tilgang til Supply Chain planlægning og hvilke grundelementer består det af? Læs mere i denne artikel.

Hvad er Supply Chain planlægning? Definitionen af ​​Supply Chain-planlægning er en fremadrettet proces til koordinering af aktiver for at optimere levering af varer, tjenester og information fra leverandør til kunde, hvilket balancerer udbud og efterspørgsel.

En Supply Chain planlægningssuite eller platform er en intelligent add-on til et transaktionssystem (ERP) der hjælper med planlægning, hvad nu-hvis scenarianalyser og efterspørgsel med øje for de begrænsninger der måtte være. Det er med til at muliggøre en datadrevet planlægning af Supply Chain.

Se en uddybning af Supply Chain planlægning i denne artikel.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere