05.05.2020  |  Branchenyt

HONEYWELL SCANPAL EDA71

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kompakt 7" industritablet på grænsen til en håndterminal med brugervenlig skærmopløsning.

Den handy og alligevel IP64 industri-robuste EDA71 tablet vejer blot 550 gr. Den "lave" skærmopløsning byder på store letlæste ikoner, så brugeren på ingen måde behøver at have læsebrillerne frem. En kvalitet der desværre ikke er udbredt.

Trods sin tablet-kategori har Honeywell ScanPal EDA71 en masse options kendt fra håndterminal-verdenen. Det er tilbehør som Cradle/Dock, rotérbar handstrap (muliggør enhåndsbetjent scanning), bæretaske og vehicle-dock med USB-opkobling f.eks. til en printer.

Flash-hukommelsen på hele 32 Gb tilfredsstiller Googles anbefalinger for at kunne klare over-the-air updates. Tabletten leveres med Android O, men understøtter fremtidige opdateringer til Android P og Q.

Alt ialt "The Swiss Army Knife of Tablets".

Læs mere på produktsiden her.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere