24.05.2023  |  Lager & distribution

Honeywell ct30 xp, en slank enterprise håndterminal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi stiller her spot på Honeywells lette og slanke CT30 XP håndterminal, der trods sin størrelse befinder sig i Enterprise industri-segmentet. Det gør den i kraft af sin 5,5" store Full HD skærm, en fornuftig forsegling og ikke mindst en lang operativ-system horisont.

CT30 XP Touch håndterminalen udgør Honeywells attraktive indgangstrin til de industrielle Enterprise logistik-devices, hvor der bl.a. stilles krav til skærmstørrelse og -opløsning med de stadig mere omfattende APPs, der arbejdes med i dag. Det indfries til fulde med 2160x1080 pixels på 5,5" format, såkaldt Full High-Definition (FHD).

Industriklassen er samtidig kendetegnet ved en længere håndterminal-levetid. Det gælder både mht. den periode, håndterminalen udbydes til salg og efterfølgende supporteres fra producenten, aktuelt her 5+5 år. Og det gælder ikke mindst mht. den periode, fremtidige operativ-systemer forventes understøttet i enheden. CT30 XP er således committet til og med Android 15 i samarb. med processorproducenten Qualcomm. Dvs. en rigtig fin teknisk og elektronisk levetid.

Honeywell CT30 XP belaster ergonomien minimalt. En vægt med batteri på beskedne 215 gram er til at overskue. Alligevel er der batterikraft til 10 timers drift. FlexRange scanneren med dual-lens imager giver en særdeles fornuftig all-round læsning af 1D og 2D koder både på helt korte og mellemlange afstande.

Den klassiske paradedisciplin med 1,2 m. fald/tab på beton efter den amerikanske MIL-STD 810H er bestået og ligeledes en række obligatoriske "tumbles". Parret med IP67 partikel og væsketæthed samt betjening ved arbejdstemperaturer fra -10 gr. C til 50 gr. C er der tale om et ganske kapabelt logistik-device.

CT30 XP fås også i en HealthCare udgave, der med sin særligt desinficerbare hvide, antimikrobiske overfladebehandling henvender sig målrettet til Hospitals-sektoren og til medicinal- og pharmaindustriens CleanRoom områder.

CT30 XP kan desuden blive til en RFID-læser ved parring med Honeywell's IH40 RFID reader sled.

Med en CT30 XP er du således kommet godt fra start på en travl logistik- og rapporteringsdag, hvad enten det foregår indendørs eller udendørs, i almindeligt lagermiljø eller i CleanRoom, dvs.:

  • Field mobility
  • Warehousing
  • Medical og pharma

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere