30.06.2022  |  Branchenyt

Hennig-Olsen Is udvider samarbejdet med RELEX til også at inkludere S&OP og avanceret produktionsplanlægning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hennig-Olsen Is, Nordens ældste isproducent- og distributør, har annonceret udvidelsen af deres partnerskab med RELEX Solutions.

 RELEX har siden 2021, forsynet Hennig-Olsen Is med automatiserede efterspørgselsprognoser og planlægning for deres distributionscenter i Norge. Virksomheden vil udvide brugen af RELEX til at inkludere salgs-og driftsplanlægning (S&OP) samt produktions- og tidsplanlægning. Dette vil ske i et pilotprojekt for at forbedre serviceniveauet og reducere lagerbeholdning, samtidig med at manuelle processer reduceres.

Før RELEX brugte Hennig-Olsen Is regneark for at styre balancen mellem udbud, efterspørgsel og produktionsplanlægning. Dette var et meget tidskrævende arbejde, som krævede mange manuelle input og planlægning. Virksomheden skulle også erstatte et forældet planlægningsværktøj som skulle fases ud.

De havde behov for en avanceret supply chain planlægningsløsning som samtidig nemt kunne integreres i deres ERP-system. Efter at have gennemført det oprindelige implementeringsprojekt med RELEX i 2021, besluttede de at udvide samarbejdet for at effektivisere og automatisere disse processer. Ydermere vil det udvidede samarbejde give Hennig-Oslen Is gennemsigtighed gennem hele forsyningskæden, understøtte en kontinuerlig planlægningsproces og koble strategiske planer og eksekvering sammen. RELEX samarbejdede med sin strategiske partner Delfoi under implementeringen.

”Det succesfulde samarbejde med RELEX gennem hele vores indledende implementeringsprojekt gjorde beslutningen om at udvide samarbejdet meget let” siger Mathias Hennig-Olsen, Supply Chain Manager hos Hennig-Olsen Is. ”RELEX har givet os de avancerede planlægningsmuligheder vi har behov for i en moderne løsning, som nemt kan integreres med vores ERP. Vi er glade for at fortsætte vores samarbejde med RELEX og deres partner Delfoi for at modernisere vores strategiske og operationelle forsyningsplanlægning yderligere.”

”Det har været en fornøjelse at arbejde med teamet på Hennig-Olsen Is. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab. At udvide samarbejdet til salgs- og driftsplanlægning (S&OP) og produktionsplanlægning var det oplagte næste skridt, siger Michael Gylling, Director of Product, CPG hos RELEX Solutions. ”Vi, i RELEX, og vores partnerne hos Delfoi, er beæret over at have muligheden for at skabe mere værdi for en ledende produktionsvirksomhed.”

Læs hele nyheden her https://www.relexsolutions.com/dk/nyheder/hennig-olsen-is-udvider-samarbejdet-med-relex-til-ogsa-at-inkludere-sop-og-avanceret-produktionsplanlaegning/

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions er førende leverandør af banebrydende optimeringssoftware til detailbranchen. Vores løsninger er skabt til Living Retail-alderen, hvor forandring er den eneste konstante faktor. Vi hjælper detailhandlere med hurtigere at tilpasse sig enhver fremtid.  Vores cloud-baserede Living Retail Platform leverer pragmatisk AI på tværs af all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere