01.12.2016  |  Branchenyt

Henkel fornyer stor kontrakt med blå logistikgigant

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tre millioner hvide byttepaller overgår til CHEPs blå palle-flows, efter Henkel har fornyet femårig aftale med palle-pooling-virksomheden.

Henkel, der blandt andet står bag globale brands som Persil, Schwarzkopf og Loctite, har underskrevet en ny femårig kontrakt med CHEP om brugen af palle-pooling-løsninger på tværs af Europa. Aftalen betyder, at Henkel har udskiftet yderligere tre millioner engangspaller med CHEPs bæredygtige palle-flows i løbet af det seneste år.

CHEP er global markedsleder inden for logistik og pooling af paller og servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande heriblandt Danmark, hvor virksomheder som Urtekram, Tulip, C&D Foods og Nordic Sugar er kunder. CHEP leverer en certificeret bæredygtig logistikløsning, der minimerer den miljøpåvirkning, transport medvirker til, når produkterne bevæger sig gennem forsyningskæden.

Udvidelsen af den europæiske aftale mellem Henkel og CHEP cementerer værdien af et langsigtet strategisk partnerskab. Samarbejdet har fokus på service, effektiv omkostningsminimering, standardisering af procedurer og bæredygtighed.

Aftalen er en genforhandling af en tidligere aftale.

Tags: CHEP Denmark

Mere fra CHEP Denmark

CHEP Denmark

www.chep.com

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller. Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretningsmodel, som vi kalder pal…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere