05.06.2020  |  Branchenyt

Harald Nyborg vælger Apport WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Harald Nyborg har valgt Apport Systems som deres fremtidige WMS sparringspartner.

I første omgang skal Apport levere lagerstyring til Harald Nyborgs store centrallager i Odense, og skal ligeledes levere WMS til deres web lager.

Vi er utrolig stolte over, at en så stor virksomhed som Harald Nyborg, efter en meget grundig sondering af markedet, har valgt Apport som WMS-leverandør.

Harald Nyborg er en virksomhed, med en spændende historie, og vi glæder os meget til at skulle arbejde sammen med dem, og levere systemer der kan understøtte virksomhedens fremtidsvisioner.

Det bliver et spændende samarbejde med kompetente personer, som udover at være kompetente også er nogle utroligt behagelige mennesker, det glæder vi os meget til”, udtaler CSO Asger Sandberg Petersen ved Apport Systems.

Besøg Harald Nyborgs website her.

______________________________

Om Apport
Apport er en skandinavisk forankret logistikvirksomhed, der har optimeret lagerlogistikken for virksomheder i mere end 10 lande siden 2000. Apport har i dag mere end 90 kunder der bruger Apports eget udviklede lagerstyringssystem (WMS). Med udviklingskontor i Danmark og Polen hjælper Apport virksomheder med at forbedre deres interne logistik.

Hos Apport er fundamentet et stærkt WMS, men det er vores fokus på mennesker og forandringsprocesser, som gør forskellen. 

Ønsker du at vide mere om Apport kan du læse mere her

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere