18.09.2023  |  IT

Guide til EDIFACT-transaktioner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få helt styr på alle de forskellige EDI-beskeder

Inden for Electronic Data Interchange (EDI) er der en konstant udveksling af forskellige typer beskeder mellem leverandører, producenter, kunder og andre partnere i forsyningskæden. Dette gør det muligt at koordinere aktiviteter, sikre korrekt behandling af ordrer, betalinger, lagerstyring og mere.

Med EDI bliver denne udveksling af forretningsdokumenter automatiseret. Det hjælper med at strømline forretningsprocesserne og reducere manuelle fejl. Selvom der kan være mange beskeder involveret, giver det en mere effektiv og pålidelig forsyningskæde, hvor informationen udveksles hurtigt og nøjagtigt mellem de involverede partnere.

EDIFACT står for Electronic Data Interchange For Administration, Commerce, and Transport, og det er en specifik standard for dataformatering, der anvendes inden for EDI. EDIFACT definerer en række standardiserede beskedformater, der gør det muligt for virksomheder at udveksle forskellige typer forretningsdokumenter på en ensartet måde.

I vores guide til EDIFACT transaktioner kan du læse mere om EDIFACT, de forskellige EDI-beskeder og hvad de indeholder.

Du kan hente EDIFACT-guiden her.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere