11.10.2021  |  Branchenyt

GS1 Forum: Klimamærkning af fødevarer

Indhold fra partner Hvad er dette?

På GS1 Forum 2021 sætter vi tirsdag den 23. november fokus på klima, fødevarer og data. For den mad vi vælger, har stor betydning for det klimaftryk, vi sætter gennem vores forbrug, og det mest efterspurgte mærke, som i dag ikke findes, er et klimamærke.


Derfor samler vi de mest toneangivende aktører i Danmark til debat og videndeling omkring en aktuel central samfundsudfordring: Hvordan skaber man en retvisende klimamærkning af fødevarer? 

Oplev - fysisk i Børssalen eller via livestream - når GS1 Denmark sammen med bl.a. COOP, Salling Group, Orkla, Forbrugerrådet Tænk, Concito og mange flere stiller skarpt på arbejdet med udvikling af klimamærkning som et målbart værktøj i kampen for en mere bæredygtig fremtid.

Mød blandt andre tegner og klimaaktivist, Anders Morgenthaler, Fødevarerordfører i Socialdemokratiet, Anders Kronborg, Carsten Hänel, CEO i Orkla Danmark og mange flere.

For program, mere information og tilmelding klik her.

Tags: GS1 Denmark

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere