30.01.2015  |  Branchenyt

Grundfos åbner it-center i Manila

Indhold fra partner Hvad er dette?

Grundfos har åbnet et it-center i Manila i Filippinerne, der skal beskæftige 90 medarbejdere.

Pumpekoncernen Grundfos har holdt officiel åbning for sit nye it-center i Manila i Filippinerne, oplyser koncernen på sin hjemmeside.

Centeret bliver hjemsted for Grundfos' interne it-aktiviteter og starter op med 90 medarbejdere. Det antal forventes dog at stige til cirka 200 over de kommende år.

Åbningen af centeret i Filippinerne er et led i koncernens mål om at forbedre den lokale tilstedeværelse ved at bruge hele verden som arbejdsplads og derigennem skabe forretningsmæssig vækst.

Læs også: Global supply chain sikrer overblik i Grundfos

”Vi har stræbt efter global optimering siden år 2000, hvor vi flyttede den første produktionslinje fra Danmark til Ungarn. Denne proces er vi fortsat med for at bibeholde vores forretning og øge konkurrenceevnen, og det har vist sig at være positivt for alle interessenter. Vi har mere end fordoblet antallet af medarbejdere globalt fra 9.000 til 19.500 personer i perioden, og mere end fordoblet vores omsætning uden at påvirke antallet af danske medarbejdere. Vores marked og arbejdsplads er global”, siger Jens Hartmann, Group Vice President og CIO hos Grundfos.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Jesper Kjær Jensen

Grundfos har siden 2004 haft et salgskontor i Filippinerne. 

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere