18.05.2021  |  Branchenyt

Gratis e-bog - Byggestenene til en bedre supply chain

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mens salgsteamet konstant forventer en høj tilgængelighed for at tilfredsstille kundernes efterspørgsel, er økonomiafdelingen typisk mere interesseret i selve lageromkostningerne. Derfor er operationelle teams under konstant pres.

Gratis e-bog - Byggestenene til en bedre supply chain

For at sikre, at beslutninger omkring en virksomheds supply chain er i tråd med forventningerne fra den bredere forretning, er det vigtigt, at information og indsigt fra hele virksomheden er let tilgængelig. Alligevel undlader mange organisationer på trods af dette at udnytte det fulde potentiale ved internt samarbejde.

I denne e-bog giver vores eksperter dig nogle byggesten til, hvad der gør din supply chain mere robust. Du kan blandt andet læse om:

  •  Hvor meget skal kunden virkelig bruge?
  •  Hvor presserende er efterspørgslen?
  •  Hvilken tidsplan arbejder kunden på?
  •  Og meget mere.

Download e-bogen ved at trykke her

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere