24.09.2020  |  Branchenyt

Gratis e-bog - 9 velprøvede strategier for at give din virksomhed et fundament for fremtidig vækst.

Indhold fra partner Hvad er dette?

COVID-19 har vendt op og ned på mange ting og en af disse er presset på de enkelte virksomheders supply chain. Derfor har vores eksperter lavet en gratis e-bog, med 9 velprøvede strategier, som kan hjælpe.

Før krisen var din forsyningskædestrategi sandsynligvis perfekt tilpasset de bredere mål for din virksomhed. Men sidenhen har meget ændret sig for rigtig mange, og spørgsmålet er nu, hvad du skal gøre? Selvom din gamle strategi var bundsolid, så er situationen en anden nu og derfor må der små forandringer til.

Derfor har vores eksperter lavet en gratis e-bog, hvor du kan få 9 velprøvede strategier. I denne eksklusive værktøjskasse til virksomheders forsyningskæder vil du kunne se:

  • Hvordan du omstrukturerer din supply chain strategi for at komme tilbage på sporet
  • Hvilke skridt du kan tage for at rationalisere dit sortiment og frigøre mere kapital
  • Hvordan du identificerer dine optimeringsguldminer for at øge effektiviteten og opnå dine vækstmål i de kommende år!

Du kan få din kopi af e-bogen ved at trykke HER!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere