19.08.2020  |  Branchenyt

Gratis e-bog - 10 let anvendelige trin til at få succes med dit varesortiment

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores eksperter har lavet 10 let anvendelige trin, som kan hjælpe dig med at få succes med dit varesortiment.

Har du oplevelet at have varer på dit lager som ikke sælger godt? Og hvis du har, hvorfor er det så en svær beslutning at fjerne disse varer fra dit sortiment?

Det er aldrig en nem beslutning at trække produkter ud af et sortiment, da man som menneske meget nødigt vil indrømme, at man har taget fejl. Men ikke desto mindre er det en af de ting der skal til for at få ryddet op og komme dette problem til livs.

Derfor har vores eksperter lavet 10 let anvendelige trin, som kan hjælpe dig med at få succes med dit varesortiment. Bogen er helt gratis og skal ses som et hjælpeværktøj til dig og dit team.

Du kan hent bogen ved at trykke HER!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere