14.07.2022  |  E-handel

Gratis demo af PIM

Indhold fra partner Hvad er dette?

Giv dine kunder den bedst mulige købsoplevelse med PIM

Hvis du vil bruge sommeren på at blive klogere på PIM, så hent vores demo og se den lige, når det passer dig.

Mange retailers og grossister har oplevet, at det er tidskrævende og besværligt at opdatere og vedligeholde produktdata på tværs af deres salgskanaler og -platforme. Det er dog nødvendigt for at give dine kunder den bedst mulige købsoplevelse.

Med PIM kan du nemt og effektivt styre og opdatere dine produktbeskrivelser, billeder og øvrige stamdata på tværs af dine salgskanaler fra en central og brugervenlig platform.

I dette webinar giver vores Product Manager en demo af, hvordan PIM fungerer og du kan blive klogere på, hvordan du kan give dine kunder den bedst mulige købsoplevelse med PIM.

Hent demoen her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere